Rijnland, een streek bol van variatie
Restaurant nieuws11-02-2018
Nieuwe website Allemansgeest
Het verheugt Restaurant Allemansgeest in Voorschoten dat ze opnieuw eervolle vermeldingen hebben gekregen voor het jaar 2018 in de gidsen Lekker! – Gault Millau – Michelin.
Daarbij hoort ook een nieuw vorm gegeven website! Een nieuwe look en feel waarmee ze u nog beter van dienst willen zijn en op de hoogte willen houden van wat er te gebeuren staat.

lees verder ...06-02-2018
Wijn- en spijsavond
Op vrijdag 16 februari 2018 organiseert Restaurant Allemansgeest op veler verzoek, voor de vierde maal een Wijn & Spijs avond.
Om 18.00 uur wordt u ontvangen met een bruisend aperitief en amuse. Vervolgens serveren ze u een culinair 5-gangen menu met bij elke gang twee door hun sommelier speciaal geselecteerde wijnen. Elke wijn wordt uitgebreid toegelicht, waarbij u proefnotities kunt maken. Ter afsluiting serveren ze u een koffie of theeservies met huisgemaakte friandises.
 

lees verder ...10-01-2017
500 Jaar Villa Beukenhof
Villa Beukenhof in Oegstgeest gaat het nieuwe jaar rooskleurig tegemoet, want de Beukenhof bestaat 500 jaar! 1517 - 2017
Deze unieke gelegenheid laten ze natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Elke maand komt een andere TOP CHEF samen met het VILLA TEAM koken voor de gasten.
 

lees verder ...08-01-2016
Restaurant The Bishop, klassiekers met een edge
Na een periode van zes weken waarin de puntjes op de i werden gezet, opende The Bishop in Leiden officieel haar deuren. Een plek waar je zowel je partner, je vrienden, als zakenrelaties in een ongedwongen ambiance mee naar toe kunt nemen. Dat is wat gastheer en mede-eigenaar Mello de Witte voor ogen heeft.
Als de deur van het historische pand aan de Middelweg 7 openzwaait, verraadt het entreegordijn nog niets. Schuin tegenover de imposante deuren van de protestantse Hooglandse Kerk huist een nieuw restaurant. In London zou je dit wellicht een ‘Gastropub’ noemen en in Parijs ‘Bistronomique’. In Leiden heet het The Bishop.

lees verder ...
 graden
°C